1. april 2021

Nyhedsbrev og udskydelse af undervisning og begynderintro til maj

Undervisningsholdene er ikke åbne for tilgang før vi ved hvornår forsamlingsrestriktionerne giver os lov til at gennemføre undervisningen, og nye datoer er fastlagt. Vi vender tilbage så snart vi ved mere!

7. marts 2021

Nyhedsbrev og undervisningsplaner for 2. kvartal 2021  - hvis vi får lov 

25. februar 2021

Mens vi venter på...

Vi afventer i skrivende stund Aalborg Kommunes fortolkninger af den gradvise genåbning, der blev offentliggjort d. 24.02.2021.

Bestyrelsen afholder møde søndag d. 28.02, hvorefter vi forventer at kunne komme med et bud på hvordan vi kan forholde os til undervisningsplanen for K2-21 og øvrige mulige aktiviteter, herunder også sommertango, sommerfest og 20-års jubilæet.

 

1. februar 2021 

Regeringen har valgt at forlænge de nuværende restriktioner - ikke mindst forsamlingsloftet på 5. Dette betyder at ALLE Tango Aalborgs aktiviteter sættes i bero til og med foreløbigt søndag den 7. februar 2021. 

Dette påvirker opstarten på alle forårssæsonens hold i kvartal 1 og vi håber det bliver muligt at at gennemføre en del af undervisningen når vi må åbne igen. Dette er virkeligt træls, og vi må væbne os med tålmodighed, som vor ven Søren Brostrøm udtalte den anden dag... 

Hold endelig din tilmelding til dit favorithold - underviserne kontakter dig når de får et "go" til at starte undervisningen op igen. Og du kommer kun til at betale for den undervisning Aalborg Tango kan tilbyde dig. 

 Bestyrelsen

Nyheder

Sponsorer