Underviser
Birgitte Findinge
Beskrivelse

Med en baggrund i sportsdans, ballroomfitness og zumba som både udøver og underviser, kastede jeg mig i 2021 over den argentinske tango. Lige siden er dansen blevet min passion og samtidig et socialt community med hjerterum og varme.

Mit fokus tager udgangspunkt i, at vi alle har vores egen stil og derfor tænker jeg, at min fornemste opgave som underviser er, at støtte den enkelte i udviklingen frem mod at kunne nyde samværet, opmærksomheden og nærheden mellem fører og følger. Om det er en kendt eller fremmed partner, så handler det i min optik om improvisation og leg til tangomusikkens mange nuancer.

Jeg vægter ligeværd mellem de to roller og ønsker at støtte op om muligheden for at danse begge roller.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Bo Johansen
Beskrivelse

Jeg blev smittet med den argentinske tangovirus i 2008 og jeg tror simpelthen ikke der findes nogen vaccine imod den...

Jeg nyder den sensuelle, varme, drillende, sjove og fortryllende dans/samtale - uden ord - mellem to mennesker.
De seneste 6-7 år har jeg haft fornøjelsen at undervise begyndere/let øvede/øvede sammen med min dansepartner Silvia Jensen
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Falk Heinrich
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Gunner Svendsen
Beskrivelse

Gunner Svendsen er en sand pioner for tangoen herhjemme. Han er en af hovedpersonerne bag det comeback, som argentinsk tango har fået i de seneste år. Tilbage i 1991 organiserede han den første workshop med den originale argentinske tango i Danmark, og siden har han undervist og optrådt med argentinsk tango utallige steder både herhjemme og i udlandet.

Gunner Svendsen danser en tango der spænder meget bredt, fra den meget tætte dansefatning, til en mere klassisk og åben tangostil, med elementer fra show-tango og den såkaldte tango-nuevo. Hans undervisning sigter primært mod at give deltagerne nogle gode forudsætninger for at kunne gå ud og danse på milongaer, dvs skabe kontakt til partneren, lytte til musikken, improvisere med et vist figur- og trinrepertoire og have det sjovt på dansegulvet.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Helle Merete Nielsen
Beskrivelse
29706449
Begyndte at danse tango i 2006 og har undervist fra 2012.
Som underviser vægter jeg at opbygge en hyggelig atmosfære, - at komme i tæt dialog med deltagerne, og at huske på, at det skal være sjovt at danse tango.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Janne Winther Nielsen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lasse Nielsen
Beskrivelse

Startede med at danse tango i 2006 og har undervist siden 2012 sammen med min kone Helle. Jeg elsker den kreative del, samt skabe flow og dynamik, alt sammen gennem den enkle tilgang til dansen der ligger tæt op af den traditionelle tango.


 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Lone Kørnøv
Beskrivelse

I tangoen har vi to roller: Den som inviterer og den som fortolker, hvad der inviteres til. Begge bidrager til dansen ligesom en god samtale. Jeg lægger vægt på ligeværdet mellem de to roller og samhørigheden, som kan opstå.

Jeg underviser ikke ud fra en særlig stil, fordi jeg tror på at vi alle har og finder vores eget udtryk, som kommer inde fra. Jeg er mere til grundlæggende teknik end figurer, og jeg holder af at bringe andre øvelser ind som ikke er tango for at øve f.eks. balance og kontakt. Det er vigtigt for mig at undervisningen gør dig teknisk bedre, er sjov og en god oplevelse!

Jeg har danset siden 2011, og har haft fornøjelsen af at undervise begyndere med Mette Bjørn, kræftramte med Falk Heinrich og Trine Bang Pedersen og nu let-øvede med Trygve Engen.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Marianne Melchior
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Nellie Cassandra Maagaard
Beskrivelse

Jeg har danset argentinsk tango siden 2016. Dansen er for mig blevet en passion, som jeg nyder for dens nærvær og skønhed. Det er mindfulness på dansegulvet.


Som underviser lægger jeg stor vægt på god atmosfære og at deltagerne hygger sig, samtidig med at de lærer en masse.
Jeg glæder mig meget til at se dig :)

 

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Ole Mikael Sørensen
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Peter Nielsen
Beskrivelse
Jeg har danset Argentinsk Tango i 10+ år og finder stadig den største glæde ved at danse.
For mig er det fantastisk, at man kan danse en tango med en komplet fremmed, uden en fastlagt koreografi og stadig få trinene til at lykkes. Og hvis man så fumler i det alligevel, er det bare at grine og tango videre.  
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Runa Hellwig
Beskrivelse

Jeg sætter pris på tangoens indadvendthed, koncentrationen på en behagelig danseoplevelse med den, jeg danser med i øjeblikket, og glemmer, hvad der foregår rundt omkring; oplevelsen af ens egen bevægelse, måske oplevelsen af æstetikken i en meget blød, blid og flydende bevægelse, en legende fortolkning eller en perfekt afstemning af bevægelse af de to, der danser med hinanden. Jeg kan godt lide muligheden for at skifte rolle. Jeg kan godt lide de små misforståelser i den dansende samtale, der resulterer i kort forvirring, en latter eller oplevelsen af en ny kombination.

I appreciate the introversion of tango, the concentration on a pleasant dancing experience with the one I am dancing currently with, forgetting what's going on around; the perception of one's own movement, maybe the perception of the aesthetics of a very soft, gentle and flowing movement, a playful interpretation, or a perfect alignment of movement of the two dancing with each other. I like the opportunity to change roles. I like the small misunderstandings in the dancing conversation, resulting in short confusion, a laughter or the experience of a new combination.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Silvia Jensen
Beskrivelse

Jeg startede med at danse argentinsk Tango i 1997.

Jeg kommer fra Argentina, og tango var ikke noget unge mennesker dansede dengang. Mine venner i Danmark ville have at jeg skulle starte med at danse, men det ville jeg ikke.

Skæbnen ville, at jeg skulle prøve at danse engang til et Aalborg By Night arrangement i 1997 og blev da tryllebundet af denne magiske dans.

Der opstår en kommunikation uden ord mellem to personer og tango binder folk over hele verden. Fantastisk!

Jeg underviser med min tangopartner Bo Johansen, og vores mål er at give vores kursister ”føling af tangoen”.


Se hele beskrivelsen
Vis hold
Susanne Skeem
Beskrivelse
+4542263250
Har danset tango siden 2009. Undervist i tango siden 2014 sammen med Trygve, siden 2019 også med Gunner.

Elsker tangoen for dens æstetik, det energifyldte og legende flow, fokusset på sin partner og den stille magiske ro midt i dansen.

Har fokus på holdning, balance, fødder, leg og ro.

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Trygve Engen
Beskrivelse
51518557
Min bandoneon-spillende datter Stine i Buenos Aires fik mig ind i tangoen for 10 år siden. Dansen, musikken, underviserne og besøg ved Rio de la Plata fik mig overbevist – der lå en passioneret tanguero gemt i mig! Siden da har jeg gået ind i tangoens fællesskab i Aalborg for fuld musik. Med i bestyrelsen i 2010, som underviser og som formand for foreningen siden 2014.
Tango er for mig mere end en dans. Tango er noget vi giver hinanden. Gennem opmærksomhed og nærvær, intimitet og sensualitet, improvisation og leg, tonernes magi og drømmen om eventyret og den flyvende balance.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Karin Bloch-Bergstedt
Beskrivelse
Begyndte at danse tango i 2012 og nyder dansen og den meditation jeg oplever i den. Tangoen er for mig et sprog uden ord, hvor man indgår i en sensuel dialog med sin partner.
 
Jeg tilbyder med mellemrum sy-workshops, bl.a. også her i foreningen, under titlen "Kjolesjov". Her samles vi en flok kjoleentusiaster og leger med stof og saks og inspirerer hinanden til vore fine tangokjoler. 
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram