NORDJYLLANDS DANSEFESTIVAL, 8. - 11. SEPTEMBER

Glæd dig til Nordjyllands første dansefestival med mulighed for både at opleve dans som publikum og også selv få gang i fødderne. Og det uanset om man er ung, ældre, erfaren eller uerfaren.

‘Dansekraft’ byder på alt fra internationale danseshows til lokale danseevents. Publikum kan bl.a. se frem til at opleve et af Europas dygtigste flamenco kompagnier, ‘Barcelona Flamenco Ballet’, 'Tivoli Balletteater', ‘Don Gnu’ danseteater og en lokal grønlandsk danseperformance.

Vil man selv ud på dansegulvet, inviteres der til 'Ballroom med livemusik', 'cross dance', argentinsk tango, standard, ballet og 'disco al a Gaslight 1977' m.m.


Argentinsk Tango bliver også rigt præsenteret d. 8. september


Intro for begyndere, koncert og milonga i Spejlteltet ved Nordkraft
Glæd Jer til denne aften i det legandariske Spejltelt, der i forbindelse med Nordjysk Dansefestival bliver sat op ved Nordkraft.
Der vil være masser af muligheder for at nyde tangoen i sin fulde udfoldelse...

For dig der gerne vil prøve dansen vil undervisere fra Tango Aalborg give 1 times gratis introduktion fra 19:00-19:45


Efterfølgende åbnes Spejlteltet for en skøn milonga, hvor Helle Merethe Nielsen vil være DJ fra kl. 20:00-23:00, kun afbrudt af Stine Engen og Camilla Maria Dahlgreen der vil give en times koncert, hvor vi kommer til at stifte bekendtskab med Stines projekt Dango...


Du kan købe billet til arrangementet på Dansekraft - her https://www.den-rytmiske-nordkraft.dk/arrangementer/?category=&course=9276

Rigtig god fornøjelse!


Det er kulturinstitutionerne i Nordkraft, der står bag Nordjyllands første dansefestival, og scenerne ligger primært i og omkring Nordkraft, men dansen vil også dukke op forskellige steder i bybilledet i løbet af festivalen.

Dansekraft


Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram