Klubmodul henter siden
Workshop i Boleos med Eva & Daniel
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Der er plads på ventelisten. Du kan tilmelde dig, når du er logget ind

Workshop over temaet Boleos

Det hele starter med god teknik; at skabe et sikkert og stabilt stand-ben, der er fundamentet for, at det frie ben kan lege og udforske nye muligheder. Og så undersøger vi kommunikationens grundlæggende rolle; hvordan boleoen rejser fra førerens intention til følgerens frie ben. Vi vil bestræbe os på at komme omkring både den baglæns og den forlæns boleo, og hvis tiden tillader det kombinere de to.

Om danserne Eva Lehrmann og Daniel Carlsson 

Eva og Daniel begyndte deres samarbejde i 2016, og de har siden arbejdet sammen mange steder i særligt Sverige og Danmark. De deler deres store og inderlige passion for tangoen som både undervisere og performere, og sammen tilbyder de et åbent perspektiv på dansen. Man kan se dem danse både meget småt og rytmisk i lukket stil, samt i åben omfavnelse med store og mere moderne bevægelser. De ønsker ikke at begrænse tangoen, tværtimod søger de at udvide ideerne om tango og byder nye udtryk og inspiration velkommen. Eva og Daniel stræber efter at give deres elever en positiv og afslappet oplevelse i deres timer og workshops. De var med i det unikke DANGO-kollektiv og -show under hele den første Danmarksturné, og er atter med til at sikre kvaliteten på den anden turné.

Daniel er en af Sveriges tangopionerer, og man finder ham til dagligt i Malmø, hvor han leder sin egen tangoskole, Tangokompagniet, sammen med Anna Sol.

Eva blev uddannet danseinstruktør i 2006. Hun boostede sin tangokarriere først i Berlin og siden i Buenos Aires som underviser og performer. Hun i dag er bosat i København, har bl.a. undervist Lærerkorpset i ”Vild med Dans” i argentinsk tango og underviser til daglig i M2´s Tangostudie.


Sted               Skipperens Idrætshus
TidFredag d. 5. maj       

kl. 15:00 - 17:00
NiveauLet øvet / øvet
pris200,- kr pr deltager, parvis tilmeldingTilmeldte
Tilmeldingsfrist
05.05.2023
Tidspunkt
05.05.2023 kl. 15.00 - 05.05.2023 kl. 17.00
Sted
skipperens idrætshus
Pris
200,00 kr.
Hold i dag

Nyheder

Sponsorer

Instagram