The Tango and Me i Biffen
Vejledning
1. Er det første gang du tilmelder dig? Så skal du oprette en profil her  Opret profil
2. Ellers skal du logge ind for at tilmelde dig.

Kortfilmen "The Tango and ME" er filmet og produceret af Jørgen Erik Assentoft, der har modtaget priser på filmfestivaller over hele verden.

Jørgen har haft tilknytning til Tango Aalborg - både som danser og underviser og det var derfor helt naturligt at vi spurgte om han havde lyst og mulighed for at præsentere og vise filmen her i Aalborg.

Filmen har ikke været vist offentligt, derfor er der tale om en vaskeægte verdenspremiere.

Anmeldelse af filmen, i magasinet Universal Cinema - læs her

Aalborg Tango inviterer efterfølgende til reception, og Alejandra Martinan udbyder i samme anledning 2 workshop og individuel undervisning.

Filmen præsenteres og vises fra kl 13:30 til 15:00

Billetten koster 100 kr og du får et glas vin eller kop kaffe i Biffens Cafe, som du kan tage med i salen.

Da det er et forenings arrangement, er det Aalborg Tango der står for billetsalget.

Der kan også købes billetter i foyeren.

30.10.2021
30.10.2021 kl. 13.30 - 30.10.2021 kl. 15.00