Velkommen til el Abrazos nye hjemmeside

- Vores fremtidige knudepunkt for al kommunikation og administration i Tango Aalborg.

Vi har valgt at bygge hjemmesiden op omkring en stærkt forenings platform, der bliver brugt af mange foreninger i Danmark.
Så udover at flytte en masse af historikken fra den skønne gamle hjemmeside, skal vi have opbygget kernen i administrationen op, så vi bruger så få kræfter på tasterne som muligt.

Vi opfordrer derfor alle medlemmer til at oprette en profil.
Det tager ca. 2 minutter og giver os mulighed for at lette tilmelding til holdene og til arrangementer, samtidig med at vi kan tilbyde en bedre kommunikation fra undervisere til deltagere.

De informationer vi beder om i tilmeldingen er begrænsede og hænger sammen med de krav Aalborg Kommune stiller. - Vi passer godt på dine data.

Snart kan du selv tilmelde dig hold og events og modtage god information fra os på både email og SMS.

På forhånd tak!
El Abrazo