Tango Fønix - Tango Music Event
Tidspunkt
15.04.2021 kl. 19.30 - 15.04.2021 kl. 21.30
Sted
Zoom
Beskrivelse


 

Torsdag d. 15. april kl. 19.30, Tango Fønix Vol. 3

 

Tango Fønix Vol. 3 - Back to the future

(klik på blå links for mere info)

Fønix-værterne Stine Helkjær Engen og Luigi Coviello fra Orquesta Típica Andariega fortæller om den kommende Fønix-event:

”Det bliver en PREMIERE på de to nye CD''''er, vi har arbejdet på det sidste år, og samtidig et dokumentar-inspireret program, hvor du inviteres med ind i kontrolrummet hos Orquesta Típica Andariega og Sexteto Andiamo´s under deres musikproduktion.”

”Vol. 3 kalder vi ′′BACK TO THE FUTURE′′, da begge CD''''er bygger på, men også adskiller sig fra de oprindelige gamle sange. Vi diskuterer, hvordan det kan ses som en måde at forny tango på...

Det første album er ′′ Fresedo con amore ′′ - Orquesta Típica Andariega''''s 5. CD i samarbejde med sangerinden Marisol Martinez, hvor Fresedo´s klassikere får en Andariega spirit.

Vi ser nærmere på, hvad det betyder at lave Fresedo-arrangementer med kærlighed, og hvorfor Luigi pludselig besluttede sig for at fokusere på denne kunstner fra fortiden. Hvorfor gå tilbage til 30 ''''erne, når Andariega'''' s stærke impulser er at lave nye dansevenlige tangoer?

Den anden CD er ′′ Dango”, hvor Stine Engen har taget sange fra den danske sangskat og lavet dem om til dansable tango-arrangementer. Nogle af sangene er nyoversat til spansk og sunget af Marisol Martinez.

Her vil vi se nærmere på idéen med at tage sange fra en anden genre - og fra en fjern fortid - og lave dem om til aktuelle tangoer og endda oversætte teksten. Kan man kalde dem for tangoer? Og hvorfor egentlig gøre det?”

_____________________________________________________

Tango Fønix er et spændende online tango musik arrangement, hvor vi opfinder nye måder at lave tango på i disse svære tider. Tangoen er som en Fugl Fønix, der stiger op af Covid asken. Det har den gjort før og gør det igen.

Tango er i sin essens et sandt multikulturelt fænomen, som nydes på tværs af hele kloden. Ved denne lejlighed bringer vi Buenos Aires ind i dit hjem eller dit lokale tangofællesskab. Sådan deltager du!

Det koster 100 kr. at deltage i arrangementet, og du betaler på Mobile pay 60437 (Morbror Tages Tangosalon). Dagen før begivenheden, vil du modtage et link til Zoom-begivenheden. Husk at skrive Fønix og din e-mailadresse….. Ingen e-mailadresse - intet link!!!

Før begivenheden skal du sørge for, at du mindst har en gratis Zoom-konto, og at du har testet, at din lyd og video virker.

#tangofønix #tangofoenix #orquestatipicaandariega #andariegatango #sextetoandiamo #dango #fresedoconamore #fresedo

Har man ikke MobilePay, er PayPal den anden mulighed udenfor Argentina: paypal.me/andariegatango

Arrangementet foregår på engelsk.

 

 

Tango Aalborg - El Abrazo