Føniks Tango på Utzon
Tidspunkt
15.10.2020 kl. 19.30 - 15.10.2020 kl. 22.00
Sted
Utzon Center
Beskrivelse

Tango Aalborg inviter til

 

Tango Fønix storskærm Event på Utzon

Torsdag den 15. oktober 2020 kl. 19.30 - 22.00 i Utzon center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

Dørene åbnes kl. 19.00.

 

Her kan I opleve nogle af de mest interessante nye tango grupper og solister på den argentinske Tango Scene i dag. Skiftevis med musikken vil værtsparret Luigi Coviello og Stine Engen give fortællinger og interviewe artisterne om de aktuelle forhold i et Corona-ramt tangomiljø i Buenos Aires.

 

Deltagerne får siddepladser efter gældende corona-regler. I bedes derfor ved tilmelding angive, om I kommer som enkelt person, som par eller gruppe. Skriv dette til bestyrelse@tangoaalborg.dk

Billetter á 100 kr. kan købes på Tango Aalborgs hjemmeside: tangoaalborg.klub-modil.dk , med MobilPay 85126 eller direkte af Karin Helkjær.

Tango Fønix Event til privat deltagelse bliver også muligt:

Program, pris og vejledning til, hvordan man kan købe et link til eget hjemmeudstyr, vil blive offentliggjort i begivenheden inden for de næste dage. Hold dig opdateret...

 

Dette er en støttekoncert for de deltagende musikere, så alle bidrag går ubeskåret til det argentinske tango-musikmiljø. Arrangeret af Orquesta Típica Andariega fra Argentina og Morbror Tages Tangosalon fra Danmark. Præsenteres på engelsk af Luigi Coviello og Stine Engen

 

Stine Helkjær Engen skriver:  

Jeg er virkelig glad for at præsentere:

TANGO FØNIX

Igennem den sidste tid har jeg sammen med Trine Bjørnild og Morten Wadstrøm, samt Orquesta Típica Andariega arbejdet for at arrangere denne helt nye form for begivenhed. Ved hjælp af gode venner og nogle af vores lokale tangostjerner er det således nu lykkedes at få en event op at stå. Det er en slags kompensation for, at vi har måttet annullere vores Europaturné i 2020.

Alle ved allerede, at pandemien har en enorm indflydelse i hverdagen over hele verden. I dette tilfælde ønsker vi at vise lidt af situationen i Argentina, specielt på tangoområdet og mest af alt nyde nogle fantastiske kunstnere!

Vi tænkte på begivenheden som et tilbud til milongas, der arbejder med restriktioner, og som ikke er i stand til at nyde levende musik i disse dage. Det er mening at blive projiceret på en stor skærm og nydes som en koncert og eller dans. Du kan selvfølgelig også deltage som enkeltperson eller som en mindre gruppe derhjemme.

Det er en online begivenhed på Zoom på engelsk og mere info om programmet, pris og betaling vil blive delt snart. Jeg vil præsentere og interviewe alle disse store, store kunstnere sammen med Luigi Coviello, og jeg håber virkelig du'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' vil slutte dig til os!!


https://www.facebook.com/events/1543584759158269

Tango Aalborg - El Abrazo