JULE MILONGA med live musik
Tidspunkt
02.12.2023 kl. 18.00 - 02.12.2023 kl. 23.45
Sted
KaffeFair - Eventsalen
Beskrivelse


Lørdag d. 2. december

ÅRETS JULEMILONGA á la Moulin Rouge!

Så er programmet klar

17:30 Dørene åbnes

18:00 Julefestmenu for de der har bestilt

20:00 TDJ Helle Merete Nielsen

21:00 Live koncert og milonga med kvartet Sarno & Moya

24:00 Julefesten slutter


Lidt inspiration til julefestens tema

Moulin Rouge og tango – det bedste fra to verdener…

Moulin Rouge er som I sikkert alle ved, en legendarisk natklub i Paris, der med sine can-can piger viser os en flamboyant og frivol verden hvor erotikken damper, mystikken hersker og champagnen springer…

Moulin Rouge handler om sandhed, skønhed, frihed og kærlighed... Mon ikke tangoen kan læne sig lidt op ad disse fine værdier?

Rød er hjertets og kærlighedens farve – og den kommer til at blive et gennemgående tema til julefesten. Resten er op til jer!

Lad jer inspirere af universet omkring Moulin Rouge, af historien eller af filmen med Nicole Kidman i hovedrollen - som for øvrigt har en fed tangoscene og masser af lækker musik…

Og husk at temaet er til fri fortolkning og at vi giver hinanden mulighed for at udleve en drøm og lege med farver, fest og magi…


Musikken

Vores egen Helle-Merete vil være TDJ på aftenen. Hun vil sørge for stemning under middagen og vil fra kl 20 varme os op til Kvartet Sarno & Moya.

Kvartet Sarno & Moya, der består af medlemmerne Roberto Sarno, Martin Migone, Patricio Moya og Signe Gjesing leverer en enestående optræden med et bredt spektrum af traditionelle tangoer og originale kompositioner. Deres musik er en fusion af argentinsk tango og deres personlige kunstneriske vision, hvilket resulterer i en dyb, lidenskabelig og dansbar lyd.

Der er en magisk kemi mellem medlemmerne, der skaber en unik og mindeværdig musikalsk oplevelse.

"Sarno & Moya" har efterladt et markant aftryk på den internationale tango scene og fortsætter med at fortrylle og berige publikum over hele verden. De er en fejring af musikalsk mesterskab og tangoens dybe følelser.


Maden

KaffeFair vil igen i år sørge for lækker julemad til os. Belært af sidste års erfaringer, hvor tapas'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' ikke kunne dække behovet hos de danseglade, har vi i år valgt en julemenu

Porchetta af gris, med kartofter fra Holmgårds Grønt vendt i smør og krydderurter. Hertil confiteret og grillet knoldselleri, gulerods- og appelsinpuré med dertil hærende skysauce.

Ris á la Mande som panacotta med hjemmelavet kirsebærsauce og aromatiske urter.


Pris og bestilling af skøn mad fra KaffeFair


EARLY BIRD for de hurtige - indtil søndag d.12.11 kl 24:00

Festmenu og Milonga med live-musik400,-
Milonga med live-musik150,-

Efter 12.11

Festmenu og Milonga med live-musik450,-
Milonga med live-musik200,-

Tilmeldingsfrist

Af hensyn til planlægning hos KaffeFair, er sidste frist for bestilling af festmenu søndag d. 26.11 kl. 24:00!

Tilmelding via NemTilmeld her


Vi glæder os til et brag af en fest!

Festudvalget


Tango Aalborg - El Abrazo